Wil je een artikel ruilen, dan kan dit binnen 8 dagen na ontvangst van het artikel. Stuur dan een mail naar info@smateria.nl waarin staat wat je wilt ruilen en voor welk artikel je het wilt omruilen. Afhankelijk van het nieuwe artikel dat je bestelt, kunnen we dan samen bekijken of je moet bijbetalen of dat je je geld terug krijgt. Voorwaarde voor omruilen is wel dat het artikel ongebruikt is en in de originele onbeschadigde verpakking zit. Verder worden er geen administratie- of verwerkingskosten berekend.

Indien je na ontvangst van het artikel besluit om toch af te zien van je koop, dan kan je met opgaaf van reden het artikel – mits ongebruikt en in de originele onbeschadigde verpakking –binnen 14 dagen terugsturen naar DJEENIE v.o.f. en de koop ontbinden. Het bedrag dat je betaald hebt voor het betreffende artikel zal worden teruggestort op je bankrekening. Zo simpel is het!

Stuur je een artikel retour, dan altijd vooraf aanmelden per email aan info@smateria.nl met de reden van het retour sturen. Dit kan m.b.v. het modelformulier dat HIER te downloaden is. Bellen mag ook : +31653124984.

Retouradres:

Smateria   – Dulcie Septemberpad 3 - 1093 NK Amsterdam

© 2015 - 2024 Smateria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel