Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina www.djeenie.com. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een order te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Voor onze privacy statement, klik hier!

Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. U kunt op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

Djeenie aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Hoewel wij ons uiterste best doen een zo nauwkeurig mogelijk weergave van de werkelijkheid te bereiken, kunnen er in de op de website weergegeven afbeeldingen kleur en-of tint verschillen ontstaan. U kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Djeenie of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Djeenie. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Djeenie.

© 2015 - 2024 Smateria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel