Het Merk: Eerlijk & Duurzaam

Ons doel bij Smateria is om verder te gaan door ongewone designs te creeern. We hebben een duidelijke missie om Cambodjaanse mensen aan het werk te helpen, op een eerlijke en duurzame manier. Op een plek waar ze met respect behandeld worden en waar prioriteit wordt gegeven aan de werkgelegenheid van vrouwen en moeders.

 

Ruimte om te gedijen

Meer dan 80% van ons personeel zijn vrouwen. Een glazen plafond kennen we niet, onze werknemers hebben allemaal gelijke kansen om te groeien en zich te ontwikkelen binnen hun rol. We bieden gratis kinderopvang in huis en voor iedereen een ziektekosten verzekering, zwangerschapsverlof, verzorgings verlof en spaarregelingen. Daarnaast wordt er gratis Engelse les gegeven en natuurlijk product- en vaardigheids trainingen. Iedereen heeft recht op betaalde vakantiedagen, die verplicht moeten worden opgenomen, zodat we zeker weten dat ze hun familie regelmatig zien, rust nemen en een goede balans vinden tussen werken en ontspannen. Het is onze missie om een veilige en gelukkige werkplaats te bieden, waar Cambodjaanze vrouwen ruimte krijgen om te gedijen.

 

We willen producten ontwikkelen die een uitdaging bieden aan duurzaamheid en werknemers mogelijkheden.

 

Een gezonde en veilige werkplaats.

Onze werkplaats wordt veiliger gemaakt voor onze werknemers, door het volgen van de leidende standaards voor daglicht, ruimte per werknemer en ergonomie. Tevens zijn er regelmatig veiligheids trainingen voor brand preventie, zijn er vaste electrische controles en is er een professionele training voor een evenwichtige balans tussen werk en gezondheid.

 

Het beste voor onze werknemers

Er zijn duidelijke instructies om er zeker van te zijn dat iedereen voorbeeldige werk omstandigheden krijgt; 5 dagen per werk, maximaal 8 uur per dag, ziekte verlof voor familie zaken en meer.

 

© 2015 - 2024 Smateria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel